Hertha: Dárdai kulcsemberét vinné a Dortmund?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.03.21. 11:28
null
Mitchell Weisert (a labdával) figyeli a Borussia Dortmund (Fotó: AFP)
Német sajtóértesülések szerint a Borussia Dortmund labdarúgócsapata a nyáron szerződtetheti Mitchell Weisert, a Hertha kiválóságát.

 

Mint arról a Sport Bild beszámol, a fekete-sárgák vezetősége bevásárlásra készül azok után, hogy a Dortmund jelenlegi szezonja egyelőre nem mondható kifejezetten sikeresnek, a gárda ugyanis csak a 3. helyen áll a bajnokságban, ráadásul a Bajnokok Ligájában a csoportkört sem „élte túl”, valamint az Európa-ligából és a Német Kupából is kiesett már.

A lap úgy tudja, a kölni Jonas Hector, az argentin Lautaro Martínez és a leverkuseni Jonathan Tah neve mellett a dortmundiak aktívan figyelik Mitchell Weisert, a Hertha német utánpótlás-válogatott szélsőjét.

A Sport Bild rámutat: noha a 23 esztendős játékosnak 2020 nyaráig érvényes szerződése van a Herthával, a megállapodásban szerepel egy 13 millió eurós kivásárlási záradék.

Mitchell Weiser Dárdai Pál egyik kulcsemberének számít a jelenlegi Herthában – a szélső ebben a kiírásban eddig összesen 28 mérkőzésen lépett pályára a berliniek színeiben, ezeken kétszer volt eredményes, emellett kiosztott két gólpasszt is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik