Hertha: Dárdai családi tanácsokat adott a fiatal apáknak

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.08.30. 10:43
null
Dárdai Pál felesége mindenre gondolt (Fotó: AFP)
Túl messzire ment vagy ésszerű javaslattal állt elő Dárdai Pál? – ez a kérdés foglalkoztatja a német sajtót. A Hertha labdarúgócsapatának magyar edzője úgy nyilatkozott még a Dortmund elleni bajnoki előtt, hogy a fiatal apáknak éjszaka nem a gyermekeikkel kellene foglalkozniuk, az a feleség dolga. A játékos aludjon és pihenjen, hogy edzésen és mérkőzésen jól teljesítsen.

 

A magyar szakember múlt heti nyilatkozatát most elevenítette fel a Bz-berlin.de és a Bild: Dárdai a Dortmund elleni meccs előtti sajtótájékoztatón értékes tanácsokat adott arra vonatkozóan, hogyan kell megbirkóznia fiatal profi játékosainak az apai feladatokkal.

„Három gyermekem van, de éjjel semmit sem kellett foglalkoznom velük. A feleségem mindenre gondolt. Mindig jól aludtam, így mindig jól dolgoztam az edzésen. Én nem tudok szoptatni, férfi vagyok. A nőnek kell mindennel törődnie, a játékosok dolga az alvás. És ez nem zavarja az életet: a fiaim szeretnek és jó barátságban vagyunk, a feleségem még mindig él és szép. Ez nem okozhat gondot, a nőknek ezt el kell fogadniuk” – vélte.

A Bild (amely szerint a szurkolók egy része értetlenségének adott hangot a közösségi oldalakon) hozzátette, Dárdai nyilatkozata azért fontos, mert a szakember ezzel azt jelezte, csak azokkal a labdarúgókkal tud komolyan dolgozni, akik kipihentek és fizikailag a topon vannak. A Herthánál olyan fizetések vannak, amelyből még bejárónőre is futná, levéve némi gondot a család válláról.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik