Hertha: a szőke jósnő kezébe vette Dárdai Pál fotóját, majd…

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.01.03. 18:43
null
Így látja „Angyal” Dárdai Pál jövőjét (Fotó: bild.de)
A német Bild meglátogatott egy jósnőt, mivel arra volt kíváncsi, milyen jövőt lát a hölgy Dárdai Pálnak és a Hertha BSC labdarúgócsapatának.

A 46 éves Petra Aurich (művésznevén „Angyal”) elismerte, nem sok köze van a labdarúgáshoz, de a Bild írása szerint ez nem probléma, legalább állásfoglalás nélkül tud ítéletet mondani. A jósnő a kezébe vette Dárdai Pál fotóját, majd azt mondta:

„Elképesztően sikerorientált, mindent megtesz azért, hogy sikeres legyen. Úgy látom, sokat kellett küzdenie az életben, de nem kapta meg a kellő elismerést. Mostanában azonban jól alakul az élete, sok sikert élhet át” – adott leírást Dárdairól „Angyal”.

A jósnő a 32 ponttal harmadik helyen álló Hertha európai kupaszereplési esélyeivel kapcsolatban azt mondta, jó esélyt lát rá, mivel erős összhangot lát a csapaton belül. Sőt, véleménye szerint hamarosan olyat visznek véghez a berliniek, amire senki sem számított korábban…

A Hertha eközben megkezdte a felkészülést a tavaszi szezonra. A tréningre 300 néző látogatott ki, és vastapssal fogadta Dárdait. A magyar szakember szerint a fejlődés kulcsa az, hogy továbbra is keményen dolgozzanak, ha ez megvan, akkor szép jövő várhat rájuk.

Négy játékos is újra a csapattal edzhetett az év elején: Julian Schieber, Thomas Kraft, Peter Pekarík és Niklas Stark.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik