Hertha: a sportigazgató elárulta, mik a tervei Dárdaival

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.01.12. 08:45
null
Sikeres csapat mögött sikeres stáb: a Hertha sportigazgató bízik a szakemberekben (Fotó: bz-berlin.de)
Michael Preetz, a Hertha BSC sportigazgatója hosszú távon gondolkodik Dárdai Pálban, legalábbis az együttes mallorcai edzőtáborában adott sajtótájékoztatón elárulta: hosszabbítanának a magyar szakemberrel, akinek szerződés az első csapatnál a nyáron lejár.

 

„Biztos vagyok benne, hogy Pál sohasem dolgozik majd másik Bundesliga-klubnál. Talán egyszer újra a magyar válogatottnál. Vagy egyszer visszatér a Hertha utánpótlásához – mondta Michael Preetz. – Számunkra egyértelmű, hogy vele vágunk neki a következő szezonnak. Reméljük, hogy Pál addig marad az edzőnk, ameddig csak lehet.”

Dárdai berlini megbízatása az első csapatnál mindig egy szezonra szól, viszont utánpótlásedzőként határozatlan idejű szerződéssel bír.

Dárdaihoz hasonlóan a szakmai stábból másoknak – a kapusedző Petry Zsoltnak és a másodedző Rainer Widmayernek – is lejár a szerződése a nyáron, a sportigazgató róluk annyit mondott: már tárgyalásban vannak a közös munka folytatásáról.

A német sajtóban ezt úgy kommentálták: valószínű mindketten maradnak, mert a tabella harmadik helyén álló Herthánál mindenképpen szeretnék egyben tartani a szakmai stábot.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik