Hannover: Moniz lehet Husztiék új vezetőedzője

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.12.30. 12:00
Sajtóhírek szerint Ricardo Moniz neve is felvetődött edzőkérdésben a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Hannovernél. Ezt később a klubmenedzser, Dirk Dufner meg is erősítette. Mint ismert, Mirko Slomkával szerződést bontott a Huszti Szabolcsot is foglalkoztató klub, ám a távozó tréner utódját még nem találta meg.

Slomka menesztése óta Frank Kramer, Fred Rutten és Murat Yakin neve is felvetődött a Hannover vezetőedzői posztjával kapcsolatban. A De Telegraaf nevű holland lap úgy tudja, immáron Ricardo Moniz az első számú jelölt. Ezt Dirk Dufner, a Hannover klubmenedzsere is megerősítette a Bildnek, mondván, tárgyalnak Monizzal, de több tréner is képben van. neve is felvetődött a Hannover vezetőedzői posztjával kapcsolatban. A De Telegraaf nevű holland lap úgy tudja, immáron Ricardo Moniz az első számú jelölt. Ezt Dirk Dufner, a Hannover klubmenedzsere is megerősítette a Bildnek, mondván, tárgyalnak Monizzal, de több tréner is képben van.

A holland tréner legutóbb a Ferencvárosnál dolgozott, ám a gyenge eredmények miatt szerződést bontottak vele, azóta nincs klubja. Moniz számára nem ismeretlen a német futball, hiszen korábban dolgozott a Hamburgnál.

A Hannover a 13. helyen telel, ősszel 17 forduló alatt 18 pontot gyűjtött.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik