Hannover: bordélyházba hívják felejteni Szalaiék szurkolóit

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.04.27. 20:00
Ön a Hannovernek drukkol? A városban él? Akkor ez a hír lehet, hogy érdekelni fogja. Bár a német labdarúgó-bajnokságban szereplő együttes elveszíti élvonalbeli tagságát – három fordulóval a vége előtt Szalai Ádáméknak már matematikai esélyük sincs a bennmaradásra –, a szurkolók különleges vigaszt találhatnak a búcsúban. És nem csodálkoznánk azon, ha az eredmények ellenére a következő napokban drámaian megnőne a csapatért szorítók tábora…

Május 14-én, a Bundesliga utolsó fordulójában a H96 az addigra valószínűleg már bajnok Bayern München otthonába látogat. Egy hannoveri bordélyház gondolt a város csapatának bánatos szurkolóira is, akiknek ezen a napon némi élvezetben lehet részük – a kiesés okozta csalódottság ellenére.

A Saunaclub FKK Villa a Hannover szezonbeli utolsó mérkőzésének napjára egy partit szervez, amelyre pont 96 euróért (micsoda véletlen!) válthatnak jegyet a klub rajongói. Ezért az összegért – pezsgőt kivéve – minden italt ingyen fogyaszthatnak, továbbá – és alighanem itt jön a lényeg – eltölthetnek egy kellemes negyedórát az általuk kiválasztott nővel. (A prostitúció legális Németországban.)

A rémálomba illő szezon mégis valami emlékezetes élménnyel érhet véget...

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik