Frankfurt: korábbi Hertha-edző irányítja Kalmárékat

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2016.04.11. 15:57
Tomas Oral helyett hétfőtől Falko Götz irányítja vezetőedzőként Kalmár Zsolt csapatát, a német másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő FSV Frankfurtot.

A bennmaradásért küzdő frankfurtiak öt fordulóval az idény vége előtt a tabella 14. helyén állnak, és miután szombaton 4–1-re kikaptak a VfL Bochum otthonában, nyeretlenségi sorozatuk már hét meccs óta tart.A bennmaradásért küzdő frankfurtiak öt fordulóval az idény vége előtt a tabella 14. helyén állnak, és miután szombaton 4–1-re kikaptak a VfL Bochum otthonában, nyeretlenségi sorozatuk már hét meccs óta tart.

A Tomas Oral helyére szerződtetett 54 éves Falko Götz korábban a Hertha BSC és az 1860 München csapatát is irányította, illetve a vietnami válogatott szövetségi kapitánya volt. Legutóbb a negyedik vonalban szereplő 1. FC Saarbrücken trénereként tevékenykedett.

A magyar válogatott támadójátékosát, Kalmár Zsoltot a téli szünetben adta kölcsön az ugyancsak másodosztályú RB Leipzig az FSV Frankfurtnak, amelyben eddig rendszerint kezdőként kapott lehetőséget.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik