Dortmund: Reus (is) lemaradhat a Barcáról - sajtóhír

Vágólapra másolva!
2014.04.03. 12:39
Alaposan megkavarhatja az átigazolási piacot a FIFA tegnapi büntetése, amellyel két átigazolási szezonból kizárta az FC Barcelonát. A jelenlegi helyzet több labdarúgót, köztük a dortmundi Marco Reust is elbizonytalaníthatja, hiszen a katalán Sport című napilap információja szerint a játékossal való megállapodás már csupán formalitásnak tűnt. Egészen szerdáig...

A középpálya támadó részében, de akár a két szélen is bevethető, tehát több poszton is hasznos 24 éves futballista a napokban várta volna azt a végleges formába öntött megállapodást, amelyet elfogadott és aláírásával szentesített volna. Szerződtetésének komolyságára bizonyíték, hogy Andoni Zubizarreta klubigazgató személyesen kereste fel, és tárgyalt vele szóban. Ennek az egyezségnek az írásban rögzített változatára vár Reus, akit a PSG és a Chelsea is szívesen szerződtetne, de számára a barcelonai lehetőség volt a vonzó, méghozzá szakmailag. Úgy érzi, hogy a katalánoknál tudna tovább fejlődni, igazából kiteljesedni.

Reus dortmundi kontraktusa 2017 nyaráig érvényes, és az újság információja szerint a Barcelona 30-40 millió euró közötti összeget szánt a kivásárlására. (A transfermarkt.de 40 millió euróra teszi az értékét.)

Jelen helyzetben nem tudni, Reus vajon kivár-e egy évet Dortmundban, esetleg másik irányba indul el. A játékos menedzsere és a klub képviselői erről a napokban egyeztetnek.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik