Dortmund: „Le kell mondanunk az európai kupaszereplésről”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.04.02. 12:45
Mats Hummels, a Bundesligában szereplő Borussia Dortmund és a német labdarúgó-válogatott hátvédje szerint eljött az idő, hogy lemondjanak az európai kupaszereplésről, és a valós feladatra koncentráljanak: a kiesés elkerülésére.

„Két egymást követő döntetlen után nem érdemes előre tekinteni a tabellán – idézi Hummelst a Bundesliga hivatalos honlapja, a bundesliga.de. – Februárban zsinórban négy bajnokin győztünk, azt gondoltuk, ha nyerünk még néhány meccset, akkor visszakapaszkodhatunk a nemzetközi kupaszereplést érő helyekre. Sajnos nem így történt."Hummelst a Bundesliga hivatalos honlapja, a bundesliga.de. – Februárban zsinórban négy bajnokin győztünk, azt gondoltuk, ha nyerünk még néhány meccset, akkor visszakapaszkodhatunk a nemzetközi kupaszereplést érő helyekre. Sajnos nem így történt."

„Kedvezőtlen a sorsolásunk, nehéz mérkőzések állnak előttünk: a Bayern Münchennel, a Hoffenheimmel, a Mönchengladbachhal és a Wolfsburggal is meg kell küzdenünk. A szezon hátralevő része arról szól, hogy minél több pontot szerezzünk, hogy a lehető legmesszebb kerüljünk a kiesést jelentő helyektől."

„A hétvégi Bayern elleni rangadó nem lesz az a parázs csata, mint az elmúlt években. Nekik sem, nekünk sem, ugyanis mindenki tudja, hogy a szezon végén ki emelheti magasba a salátástálat."

Hummelsék a Bundesliga 27. fordulójában hazai pályán fogadják a listavezető bajorokat, a szombaton 18.30-kor kezdődő mérkőzést az Eurosport 2 élőben közvetíti.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik