Dortmund: Klopp körbenézett leendő csapatánál - sajtóhír

Vágólapra másolva!
2015.05.18. 17:21
Török médiahírek szerint a Borussia Dortmund labdarúgócsapatától távozó Jürgen Klopp a Fenerbahce irányítását veheti át a nyártól.

 

 

Az már eldőlt, hogy Jürgen Klopp hét év után távozik a Dortmund vezetőedzői posztjáról, az viszont még kérdéses, hol folytatja pályafutását. Könnyen lehet, hogy Törökországban, a Turkish Football ugyanis hétfőn közzétett egy képet, amelyen a 47 éves német szakember látható egy isztambuli repülőtéren. A DHA török hírügynökség szerint Klopp magánrepülővel érkezett a Boszporusz partjára, felesége és ügynöke, Marc Kosicke társaságában. Ezután állítólag Aziz Yildirimmel, a Fenerbahce elnökével találkozik, aki körbevezeti a klub edzőközpontjában.

A Fenerbahce a megjelent hírekre reagálva igyekezett lehűteni a kedélyeket. A sárga-kék egyesület közleményben cáfolta, hogy előrehaladott tárgyalásokat folytat Klopp-pal, egyben kérte a média képviselőit, hogy tartózkodjanak a csapatuk összezavarására irányuló pletykák terjesztésétől.

A címvédő Fener két fordulóval a vége előtt a török élvonalbeli bajnokság második helyén áll, három ponttal lemaradva a Galatasaraytól. A csapat szereplését tehát nem lehet katasztrofálisnak nevezni, mégis nagy az esély arra, hogy Ismail Kartal vezetőedző távozik a posztjáról az idény végén. Ez esetben pedig Jürgen Klopp mégis képbe kerülhet.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik