Dortmund: erről eddig nem volt szó! Reus hosszabbíthat

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.02.09. 17:55
null
A dortmundi szurkolók legnagyobb örömére Reus hosszabbíthat (Fotó: Reuters)
Német sajtóértesülések szerint Marco Reus szerződést hosszabbít a Borussia Dortmund labdarúgócsapatával. Az európai topklubok által körbeudvarolt 25 éves támadó 2017-ig kötelezheti el magát a Bundesligában a kiesés elkerüléséért küzdő együtteshez.

 

A német válogatott játékos jelenlegi megállapodása 2016-ig érvényes a BVB-nél, az idén nyáron azonban 25 millió euróért kivásárolható a szerződéséből.

A Dortmund természetesen minden követ megmozgat annak érdekében, hogy maradásra bírja a Real Madrid, a Manchester United, az Arsenal és a Bayern München figyelmét is felkeltő Reust, aki a Ruhr-vidéki egyesületnél a későbbiekben sem kereshetne annyit, mint amennyit a kérők kínálnak neki.

„Mindent bevetünk a megtartása érdekében, a labda Reus térfelén pattog” – mondta korábban Hans-Joachim Watzke, a Borussia Dortmund vezérigazgatója.

A Ruhr Nachrichten értesülései szerint a BVB egy évvel, 2017-ig szeretné meghosszabbítani Reus kontraktusát. Az új megállapodásban valószínűleg már nem 25 milliós kivásárlási záradékot rögzítenének...

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik