BVB: elismerték, hivatalos ajánlat érkezett Aubameyangért

Vágólapra másolva!
2018.01.20. 19:16
Pierre-Emerick Aubameyangért hivatalos ajánlat érkezett az Arsenaltól – ezt most Hans-Joachim Watzke, a Borussia Dortmund ügyvezetője ismerte el a Ruhr Nachrichten kérdésére.

A legutóbbi információ Aubameyangról az volt, hogy a gaboni támadó nem utazott el a BVB-vel a Hertha BSC elleni bajnoki mérkőzésre.

„Aubameyang Dortmundban edz. Az a benyomásunk, hogy más gondolatok járnak a fejében, és nem látjuk rajta a koncentrációt. Nehéz ügy” – indokolta akkor a kimaradását Michael Zorc, a csapat sportigazgatója.

Ekkor a dortmundiak még tagadták, hogy bármilyen ajánlat érkezett volna Aubameyangért, most azonban Hans-Joachim Watzke elismerte, tényleg történt megkeresés.

A Dortmundnál elismerték, hivatalos ajánlat érkezett Aubameyangért (Fotó: AFP)
A Dortmundnál elismerték, hivatalos ajánlat érkezett Aubameyangért (Fotó: AFP)

„Most már megerősíthetem, hivatalos ajánlatot kaptunk Pierre-Emerick Aubameyangért az Arsenaltól, az angol sajtóban megjelent összegekre azonban nem szeretnék reagálni” – mondta a Ruhr Nachrichtennek Watzke.

A beszámolók szerint a londoniak 50 millió eurós ajánlatot tettek a támadóért, ám a Dortmund legalább 60 milliót szeretne kapni a gaboniért, így egyelőre nincs egyezség, de közelednek a felek…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik