Bundesliga: Soha nem gondoltam volna, hogy a Wolfsburg visszahív - Magath

Vágólapra másolva!
2011.03.18. 16:50
Címkék
Péntek délután bemutatták a sajtónak a német labdarúgó-bajnokságban szereplő Wolfsburghoz visszatérő Felix Magathot. A régi-új vezetőedző elmondta, nem számított arra, hogy egyszer visszatér a csapathoz, de örül a lehetőségnek.

„Soha nem gondoltam volna, hogy a Wolfsburg egyszer ismét felveszi velem a kapcsolatot. Mindig is otthon éreztem itt magam, de nem számítottam a visszatérésre. Itt ismernek engem és a módszereimet, ami megkönnyíti a helyzetet. Nem az a fontos, hogyan végzünk az idén, hanem az, hogy hol leszünk két év múlva, amikor lejár a szerződésem. Először is meg szeretném ismerni a játékosokat, és áttekinteni a jelenlegi helyzetet" – nyilatkozta Magath, aki 2009-ben bajokságot nyert a zöld-fehér gárdával.

A klub elnöke, Francisco Garcia Sanz elmondta: nagy a baj csapatánál, de hiszi, hogy Magath orvosolhatja a problémákat.

„Remélem, hogy sikerül a meglepetés. Bizonytalan helyzetben veszi át Magath a csapatot, hiszen az utolsó hat mérkőzésünkből ötször vesztesként hagytuk el a játékteret, és kiesésre állunk. Azt akarjuk, hogy állítsa meg a zuhanórepülést, és tartsa bent a csapatot az első osztályban" – mondta az elnök.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik