Bundesliga: „Sallai jól bánik a labdával, de nem elég higgadt”

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2020.03.14. 14:57
null
A Freiburg edzője szerint Sallai Roland sokat fejlődött (Fotó: AFP)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Freiburg vezetőedzője, Christian Streich Sallai Rolandot méltatta és kritizálta is – olvasható a ligainsider.de oldalán.

 

Sallai Roland már éppen kezdett jó formába lendülni, amikor a Német Labdarúgó-liga (DFL) felfüggesztette a Bundesligát a koronavírus-járvány miatt.

A magyar válogatott szélső az elmúlt két bajnokin, a Borussia Dortmund és az 1. FC Union Berlin ellen is kezdőként lépett pályára, utóbbin gólt is lőtt – 16 hónap után volt eredményes ismét. A 22 éves futballista a Kickernél a hétvége csapatába is bekerült, s a vezetőedző Christian Streich is beszélt róla.

„Sallai nagyon gyors és jól bánik a labdával, de még nem mindig elég higgadt a mérkőzéseken – még akkor sem, ha jól kezdett” – mondta a Freiburg trénere.

A magyar válogatott játékos is megszólalt a gólja után: „Már régóta vártam erre a gólra, talán kicsit rá is stresszeltem.”

Sallainak a következő szűk egy hónapban nem lesz lehetősége bizonyítani, ugyanis a bajnokság április 2-ig biztosan nem indul újra.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik