Bundesliga: „Kleinheisler? Helyén a szíve, nagy harcos!”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.01.30. 21:12
null
Kleinheisler László és Anthony Ujah (Fotó: AFP)
Nemcsak az első hazai bajnokiját végigjátszó Papiss Djilobodji, hanem a Werder Bremen másik téli szerzeménye, Kleinheisler László is jó benyomást tett a brémai labdarúgócsapat vezetőire szombaton. Mint beszámoltunk róla, a Werder kétgólos hátrányból 3–3-as döntetlent harcolt ki Dárdai Pál csapata, a Hertha BSC ellen.

„László bemutatkozása nagyon jól sikerült! – méltatta a 63. percben becserélt, a Bundesligában most bemutatkozó magyar légióst Thomas Eichin, a Werder sportigazgatója. – Mindenre elszánt srác, aki a középpályássor bármelyik posztján képes helytállni, és akinek helyén van a szíve. Minden párharcot felvállal, nagy harcos, ezt máris láthatjuk. De természetesen időre van szüksége, hogy alkalmazkodjon a Bundesliga légköréhez.”

„Elégedettek vagyunk a ma nyújtott teljesítményével, és reméljük, hogy hamarosan százszázalékos állapotban lesz” – tette hozzá Viktor Szkripnik vezetőedző.

A Werder honlapja a vezetők véleményén kívül arra is kíváncsi volt, milyennek látja az új magyar csapattársat Clemens Fritz csapatkapitány.

„Nagyon nyílt srác, az első pillanattól kezdve látszik rajta, hogy igyekszik a lehető leggyorsabban beilleszkedni. A kommunikáció még néha nehézkes, de megoldjuk, ahogy tudjuk: angol-német keveréknyelven, vagy ha kell, kézzel-lábbal” – mondta a szombati meccs után Fritz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik