Bundesliga: Hummels beismerte, távozhat a nyáron

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.04.12. 16:15
Mats Hummels, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Borussia Dortmund védője elárulta, a nyáron komoly döntést kell meghoznia, és elképzelhető, hogy távozik a német klubtól.

A 27 esztendős futballistát rendszeresen szóba hozzák Európa élcsapataival, az utóbbi időben főleg a Premier League-ben szereplő klubok érdeklődéséről lehetett hallani – többek között a Chelsea, a Liverpool és a Manchester City is szívesen a soraiban tudná Hummelst.

A német világbajnok védőnek június végén lejár jelenlegi kontraktusa a Dortmundnál, ezért a jövője szempontjából kulcsfontosságú döntést kell meghoznia.

„Nem akarok feltétlenül távozni, azonban nehéz döntést kell meghoznom. Ahogy öregszel, egyre inkább azt érzed, hogy nem lesz örökké esélyed a győzelemre. Erre minden trófea nélküli évben rádöbbenek, ráadásul vészesen közeledik a visszavonulásom. Előtte azonban mindenképpen meg szeretném nyerni a Bajnokok Ligáját, ez fontos cél a számomra" – mondta a Dortmund játékosa a német Bildnek.

Hummels a jelenlegi szezonban 43 mérkőzésen lépett pályára a Dortmundban, összesen három gólt szerzett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik