Bundesliga: Gulácsi 15 pontot hozna az RB Leipzignek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.08.25. 22:00
A svájci Yvon Mvogo idén nyáron került a Bajnokok Ligájában is induló német RB Leipzighez. A lipcseiek első számú kapusának, Gulácsi Péternek tehát új kihívóval kellett szembenéznie, ám a magyar válogatott labdarúgó sikerrel vette fel a harcot, továbbra is ő véd a kezdőcsapatban.

„Még öt százalékot beletettem a teljesítményembe, és ennek meglett az eredménye – mondta Gulácsi a Kickernek. – Egy jó kapus nyolc-tíz pontot jelent a csapatnak, az igazán jó pedig tizenkettő-tizenöt pontot tesz hozzá.”

Gulácsi tíz pontot jelentett a 2016–2017-es szezonban, így a mostani bajnokságban 15 pont a célja.„Még öt százalékot beletettem a teljesítményembe, és ennek meglett az eredménye – mondta Gulácsi a Kickernek. – Egy jó kapus nyolc-tíz pontot jelent a csapatnak, az igazán jó pedig tizenkettő-tizenöt pontot tesz hozzá.”

Gulácsi tíz pontot jelentett a 2016–2017-es szezonban, így a mostani bajnokságban 15 pont a célja.

A magyar futballista vetélytársáról, Yvon Mvogóról is beszélt. „Nem könnyű a helyzete egy fiatal kapusnak, aki nagy reményekkel érkezik a csapathoz. El kell fogadnia, és tovább kell dolgoznia. Mindig készen kell állnia.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik