Bundesliga: előbb trollkodtak vele, majd bejelentkeztek Ibráért

Vágólapra másolva!
2019.11.15. 11:42
null
Ibrahimoviccsal szórakozott a Schalke (Fotó: AFP)
A német Bundesliga 7. helyén álló Schalke 04 is beállt a Zlatan Ibrahimovic szolgálataira ácsingózó klubok sorába – legalábbis erre lehet következtetni a gelsenkircheni klub friss Twitter-posztjából, ahol azzal próbálják megnyerni maguknak a svéd veteránt, hogy leszögezik: a Ruhr-vidéken „nincs baseball”.


„Jöttem, láttam, győztem. Köszönöm, Los Angeles Galaxy, hogy éreztetted velem, még mindig élek. És most a szurkolóknak – ti Zlatant akartátok, én Zlatant adtam nektek. Szívesen. A történet folytatódik… Most menjetek és nézzetek újra baseballt”
– búcsúzott Los Angelestől és az Egyesült Államoktól Zlatan Ibrahimovic szerdai Twitter-posztjában. Most erre az üzenetre reflektált a német klub.

Ne aggódj, Ibra, Gelsenkirchenben nincs baseball – írta egy kacsintós emodzsi kísérletében a ruhr-vidéki csapat, megosztva egy megszerkesztett képet, ahol a Schalke mezében ünneplő svéd csatár szerepel. A posztot a #DareToSchalke hashtag egészíti ki, amit leginkább egy „Légy tökös a Schalkéhoz” felszólításként lehet értelmezni.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik