Bundesliga: balhé a Bayern meccsén, félbeszakadt a találkozó

K. D.K. D.
Vágólapra másolva!
2020.02.29. 17:29
A 78. percben lett végleg elege a játékvezetőnek a Bayern München ultráiból, és 6–0-s müncheni vezetésnél félbeszakította a Hoffenheim elleni találkozót a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga).

Bár az eredményre és a mutatott játékra egy másodpercig sem panaszkodhattak a Bayern München szurkolói, a játékvezetőnek, Christian Dingertnek többször figyelmeztetni kellett a bajorok ultráit a sértő rigmusaik miatt.

A 78. percben telt be a bírónál a pohár, amikor a müncheni drukkerek kifeszítettek egy molinót, melyen a Hoffenheim tulajdonosát, Dietmar Hoppot szidták, és az édesanyjára tettek nem éppen kedves megjegyzéseket.

A bajorok drukkerei szerint ugyanis a csapatok tulajdonjogának a szurkolók kezében a helye, Hopp pedig ezzel nem ért egyet.

Ezután a játékosok és az edzők mellett többek közt Oliver Kahn is kivonult az ultrákhoz, és kérte, vegyék le a feliratot, a szurkolókat azonban még a legendának sem sikerült meggyőznie, így Dingert félbeszakította a meccset.


Csaknem fél óra közjáték után folytatódhatott a találkozó, ám a játékosok nem igazán akartak ezután futballozni, így előbb egymásnak passzolgattak, majd hagyták lepörögni az órát.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik