Bundesliga: A szurkolók felől nézve nagyszerű volt – Dárdai

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.01.30. 19:56
Viktor Szkripnik, a Werder Bremen vezetőedzője csapata tartását emelte ki, míg Dárdai Pál, a kétgólos vezetés után döntetlent játszó Hertha BSC szakvezetője igyekszik örülni a megszerzett egy pontnak. Mint beszámoltunk róla, a két csapat 3–3-ra végzett egymás ellen szombat délután a német bajnokságban, és a Werder soraiban bemutatkozott a nemrégiben átigazolt Kleinheisler László.

„A szurkolók szemszögéből nézve nagyszerű mérkőzés volt – összegzi Dárdai Pál nyilatkozatát a bundesliga.de. – Kétgólos előnyben talán túlságosan is biztonságban éreztük magunkat. Megítélésem szerint a tizenegyes volt a kulcsmomentum. Mindegy, a pozitívumokat visszük tovább magunkkal, ilyen például a megszerzett pont.”Dárdai Pál nyilatkozatát a bundesliga.de. – Kétgólos előnyben talán túlságosan is biztonságban éreztük magunkat. Megítélésem szerint a tizenegyes volt a kulcsmomentum. Mindegy, a pozitívumokat visszük tovább magunkkal, ilyen például a megszerzett pont.”

Az említett tizenegyes értékesítésével jött fel a Werder 3–2-re a 75. percben, az egyenlítő gól két perccel később született.

„Nem lehetünk elégedetlenek – fogalmazott Viktor Szkripnik. – Dicséret illeti a játékosaimat a hitükért, ez a talpra állás megedzi a lelkünket. A tabella harmadik helyezettje ellen olyan erényeket csillogtattunk, amilyeneket korábban egyszer sem.”

A 3–3-ra végződő mérkőzést követően a berliniek továbbra is a harmadik helyen állnak, a bennmaradásért harcoló Werder helyzete a „visszahozott” pont ellenére is kényelmetlen.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik