Bundesliga: 75 millió euró és egy betű plusz – Havertz Bayerről Bayernre válthat

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.03.27. 08:05
null
Kai Havertz lehet a Bayern egyik nagy fogása (Fotó: AFP)
Az immáron háromszoros válogatott Kai Havertz nyártól a Bayern Münchenben folytathatja karrierjét. Minderről a Bild számolt be, amely azt is tudni véli, legalább 75 millió eurót kap a futballista játékjogáért jelenlegi kenyéradója, a Bayer Leverkusen.

 

A német lap információi szerint a Bayern München hivatalosan is felvette a kapcsolatot a Leverkusennel, utóbbi pedig hajlik az egyezségre.

A mindössze 19 éves Havertz már 80 bajnokit játszott a Bundesligában, ezeken pedig 17 gólt szerzett. A sokak által Toni Krooshoz hasonlított játékos a Leverkusen valaha volt legfiatalabb ligadebütánsa, 17 évesen és 126 naposan játszotta első mérkőzését, az ellenfél a Werder Bremen volt.

A Bild információi szerint a Bayern mellett a Chelsea, a Real Madrid és a Barcelona is érdeklődik a futballista iránt. Ami a müncheni ajánlatot teheti mégis vonzóbbá a Leverkusen számára, az az, hogy a bajorok akár egy plusz idény erejéig, vagyis 2020 nyaráig nevelőegyesületénél hagynák Havertzet.

Uli Hoeness, a Bayern elnöke korábban kijelentette: minden eddiginél több, 200 millió euró feletti összeget terveznek elkölteni a nyáron, azért, hogy megerősítsék a csapat keretét.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik