Bayern: visszatér Münchenbe a korábbi támadó?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.11.16. 11:51
null
Sandro Wagner tíz év után visszatérhet Münchenbe (Fotó: AFP)
Az nem újdonság, hogy csatárt szeretne igazolni a téli átigazolási szezonban a Bayern München. Az sem, hogy Sandro Wagner az egyik jelölt. Az viszont igen, hogy a Hoffenheim támadója kérte a vezetőket, hogy engedjék el őt – írja a Bild.

Sandro Wagner Münchenben született, ott lett labdarúgó, egészen 2008 nyaráig állt a Bayern München alkalmazásában.

Játszott a Duisburgban, a Werder Bremenben, a Kaiserslauternben, a Herthában, a Darmstadban, most pedig a Hoffenheimben remek teljesítményt nyújt, s a nyáron kiérdemelte a meghívót Joachim Löwtől, majd 29 évesen bemutatkozott a német A-válogatottban.

A nemzeti csapatban hét meccsen öt gólja van eddig, a célja pedig neki is az, hogy bekerüljön a 2018-as világbajnokságra utazó együttesbe.

Ami a Bundesligát illeti, ebben a szezonban kilenc meccsen négyszer volt eredményes, az előző kiírásban 11-szer talált be a német élvonalban.

Wagner 2016 nyarán igazolt a Hoffenheimhez, akkor 2.8 millió eurót fizetett érte a klub. Jelenlegi szerződése 2020-ig érvényes, a kivásárlási ára nagyjából 10 millió euró körül mozoghat.

Az esetleges klubváltás egyébként azt is jelentheti, hogy Szalai Ádám több játéklehetőséget kaphat tavasszal a Hoffenheimben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik