Bayern: visszatér a klubikon – hozza magával Nikolicsot is

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.01.27. 19:46
null
Bastian Schweinsteiger egy mérkőzés erejéig visszatér (Fotó: fcbayern.com)
A Bundesligában szereplő Bayern München a Bastian Schweinsteiger tiszteletére rendezendő gálamérkőzés keretében összecsap a Nikolics Nemanját is foglalkoztató Chicago Fire labdarúgócsapatával.

 

Az összecsapásra 2018. augusztus 28-án kerül sor, amikor Schweinsteiger elbúcsúzik a bajoroktól s a német közönségtől.

„Elképesztő pályafutása volt, és a Bayern egyik nagyon sikeres korszakának aktív főszereplője volt. A családunk tagja, mindig is az lesz. Egy pillanatig sem volt kérdés, hogy a Bayern München egy ilyen búcsúmérkőzéssel adózik Schweinsteigernek” – idézi a német klub honlapja Karl-Heinz Rummeniggét, a Bayern Münchent működtető gazdasági társaság vezérigazgatóját.

„Nagyon várom már a találkozót. Remélhetőleg találkozom néhány olyan szurkolóval is, akik a pályafutásom elején is kint voltak. Szeretném megköszönni a Bayern vezetőségének, hogy megrendezi ezt a meccset” – mondta el Schweinsteiger.

Bastian Schweinsteiger 1998-ban került a bajorokhoz, minden tétmérkőzést figyelembe véve 500 alkalommal játszott a Bayern első csapatában, nyolcszor volt bajnok, hétszer kupagyőztes a bajor együttessel. 2013-ban megnyerte a Bajnokok Ligáját, az európai Szuperkupát és a klubvilágbajnokságot is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik