Bayern: Thiago az egyetlen, akit szeretnék - Guardiola

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.11. 12:40
null
Josep Guardiola nagyra becsüli a Barcelona U21-es Európa-bajnok középpályását (Fotó: Reuters, archív)
Josep Guardiola, a Bayern München új vezetőedzője kijelentette: egyetlen játékost szeretne szerződtetni a nyáron: Thiago Alcántarát, a Barcelona középpályását, akiről hetek óta az a hír járja, hogy a Manchester Unitednál folytatja karrierjét.

„Thiago az egyetlen játékos, akit szeretnék szerződtetni. Vagy ő, vagy senki. Kiváló játékos, három-öt poszton is megállja a helyét – mondta Guardiola a csütörtökön megtartott sajtótájékoztatóján. – Beszéltem már a Bayern vezetőségével, Rummeniggének és Sammernek is mondtam, hogy akarom, de még nincs hír. Senki sem hagyja el a Barcelonát vagy a Real Madridot anélkül, hogy nem kap ígéretet rendszeres játéklehetőségre. Thiago itt megkapná.”

A napokban a Real Madrid megpróbálta elhappolni a játékost a Manchester United elől, de nem sikerült neki. Most a Bayern tesz erre egy próbát, és Guardiola személye lehet a garancia rá, hogy a BL-győztes más eredménnyel jár majd.

Már csak azért is jó eséllyel indul a Bayern, mert Pep Guardiola testvére, Pere Guardiola a Barcelonától 18 millió eurós fix vételár ellenében távozó, új klubjáról maga döntő Thiago játékosügynöke.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik