Bayern: Robben egyetlen mondattal porig alázta Ancelottit

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.10.02. 12:41
null
Robbennek nem tetszettek Ancelotti edzései (Fotó: AFP)
Arjen Robben, a Bundesligában szereplő Bayern München holland szélsője nem finomkodott, amikor a klubtól nemrégiben távozott Carlo Ancelotti edzési módszereiről beszélt.

 

Mint megírtuk, a Paris Saint-Germaintől elszenvedett 3–0-s vereséget követően a Bayern München azonnali hatállyal menesztette Carlo Ancelottit. Az 58 éves, háromszoros BL-győztes olasz szakembernek ez volt a második megkezdett szezonja a müncheniek kispadján, az elsőben bajnoki címet nyert a klubbal, a közelmúltban azonban több kritikát is kapott.

A német Sport1 által megszólaltatott klubon belüli forrás korábban már elárulta, hogy a játékosok elégedetlenek voltak az olasz vezetőedző edzési módszereivel, mivel a tréningek felépítése és intenzitása nem felelt meg egy topcsapat által megkívántnak – ezt erősítette meg Arjen Robben, aki egyetlen mondattal szólt oda keményen Ancelottinak.

„A fiamnak jobb edzései vannak annál, mint amilyeneket nekünk vezényelt Ancelotti.”

Robben megjegyzése már csak azért is ironikus, mivel az olasz tréner hétfő délután éppen gyerekeknek tart speciális edzést Jeruzsálemben.

A Kicker azt írja, Karl-Heinz Rummenigge, a Bayern Münchent működtető gazdasági társaság vezetője körbekérdezte a rutinos játékosokat (Thomas Müller, Manuel Neuer és Jerome Boateng), akik szintén panaszkodtak az olasz edzésmódszereire, és kiemelték: a bemelegítés csak három percig tartott az edzések előtt. A játékosok plusz edzéseket akartak szervezni, de Ancelotti megtiltotta azt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik