Bayern: „Pep nem megy olyan klubhoz, mint a Man. City”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.04.23. 14:29
Karl-Heinz Rummenigge, a Bayern München labdarúgócsapatának vezérigazgatója elképzelhetetlennek tartja, hogy Pep Guardiola, a bajorok vezetőedzője a Manchester Cityhez távozzon, és bízik abban, hogy a katalán szakember a szezon végén meghosszabbítja szerződését.

„Nem tudom elképzelni, hogy Guardiola olyan klubhoz menjen, mint a Manchester City – idézi Rummeniggét a Bild. – Tudom, hogy Guardiola és Txiki Begiristain már dolgozott együtt a Barcánál, de nem aggasztanak a pletykák, az edzőnk nagyságát mutatja, hogy rendre hírbe hozzák más klubokkal.”Rummeniggét a Bild. – Tudom, hogy Guardiola és Txiki Begiristain már dolgozott együtt a Barcánál, de nem aggasztanak a pletykák, az edzőnk nagyságát mutatja, hogy rendre hírbe hozzák más klubokkal.”

„Biztosan tudom, hogy Guardiola legalább 2016 nyaráig a Bayern edzője marad. Büszkék vagyunk arra, hogy ez a kiváló ember irányítja a csapatot. Ő a világ legjobb és legkeresettebb mestere, eddig minden elvárásunknak megfelelt. Megegyeztünk vele, hogy a szezon végeztével, az év második felében tárgyalóasztalhoz ülünk azzal a céllal, hogy meghosszabbítsuk a szerződését. Guardiola jó eséllyel 2016 után is a Bayern élén lesz.”

Guardiola 2013 nyarán vette át az irányítást Münchenben, amellyel első szezonjában megnyerte a bajnokságot, a Német Kupát, az európai Szuperkupát és a klubvilágbajnokságot. Tavasszal a „klasszikus” triplázás is összejöhet a Barcelona korábbi mesterének, ugyanis a bajorok öt fordulóval a szezon vége előtt tizenkét pontos előnnyel vezetik a Bundesligát, a kupában a Borussia Dortmunddal mérkőznek meg a legjobb négy között, míg a Bajnokok Ligájában a Porto kiütése után várják az elődöntő pénteki sorsolását.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik