Bayern: nő a feszültség – Guardiolát kritizálja a játékosa

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.01.28. 14:23
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Bayern München egyik meg nem nevezett játékosa kipakolt a médiának: az illető szerint rossz hangulat uralkodik a csapatnál, és ez a vezetőedző, Pep Guardiola miatt van.

Mint azt a Kicker írja, a meg nem nevezett labdarúgó szerint a 2015–2016-os szezon végén leköszönő Pep Guardiola elveszítette néhány játékosa támogatását, és a Bayern München öltözőjében jelenleg nem uralkodik túlságosan jó hangulat.

Ez főleg a spanyol szakember egyre szigorúbb szabályai miatt van: a 45 éves tréner legújabb előírása, hogy focistáinak be kell jelenteniük, mit csinálnak a szabadnapjaikon – Guardiola ezzel szeretné megelőzni a „kilengéseket”, az értelmetlen külföldi utazásokat és a szórakozást.

A katalán vezetőedző ezek mellett nagyobb profizmust vár el a játékosaitól, akik közül többeket is kritizált a Hamburg elleni, nehezen megnyert bajnoki után. Guardiola akkor úgy vélte, sokan rossz formában vannak, viszont azt már nem árulta el, kikre gondolt.

Úgy tűnik, a Bayern Münchennél problémák vannak a morállal, ezért a klub vezetősége az előző héten mindenkit behívott egy megbeszélésre, és mivel ez a labdarúgók szabadnapján történt, sokan valószínűleg ezt sem vették jó néven.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik