Bayern München: sörmegvonás és lefújt parti a BL jegyében

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.04.05. 16:07
Az Eintracht Frankfurt idegenbeli legyőzésével szombaton, hat fordulóval a Bundesliga-idény vége előtt megszerezheti a német bajnoki címet a Bayern München labdarúgócsapata. A sport1.de információi szerint az ünneplés azonban ezúttal elmarad – a jövő heti, Juventus elleni idegenbeli BL-negyeddöntő miatt.

A bajorok szombaton 15 órakor az Eintracht Frankfurt otthonában lépnek pályára, és ha győznek, bebiztosítják a végső elsőségüket. A Sport1.de információi szerint a Bayern München partnere, a Paulaner sörgyár nem szállít sört (még alkoholmentest sem!) a frankfurti stadionba és a salátástál ünneplésénél megszokott sörzuhany is elmarad. Ráadásul a bajnoki címet hirdető pólók és sálak sem készülnek el a hétvégén, legkorábban csak a 33. fordulóban, az Augsburg elleni hazai meccsen adhatják át azokat.

A Bayern klubvezetői félnek attól, hogy a túlzott ünneplés a Juventus elleni negyeddöntőre való felkészülés kárára menne. Mint ismert, a párharc első felvonásán a bajorok 2–0-ra győztek odahaza, míg a visszavágóra szerdán, Torinóban kerül sor.

Jupp Heynckes vezetőedző elmondta: ha valaki meg szeretne inni egy sört, azt megteheti, de természetesen csak mértékkel szabad alkoholt fogyasztani.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik