Bayern München: Sagnol beajánlotta a Lyon kapusát korábbi klubjának

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2010.04.16. 07:50
Willy Sagnol, a Bayern München korábbi francia válogatott labdarúgója szerint a bajor klub jól járna honfitársa, a jelenleg az Olympique Lyonban védő Hugo Lloris szerződtetésével.

A tavaly visszavonult hátvéd a 23 éves Llorist az aktív kapusok között a legjobb három-négy közé sorolja, akinek megszerzésével erősödhetne a müncheni csapat.

„A Bayernnek valamikor szüksége lesz egy kapusra: az én tanácsom az, hogy már most szerezze meg Llorist" – idézte a kéthetente megjelenő Kicker című magazin csütörtöki száma a volt védőt. "Nyugodt, intelligens és gyakorlatilag sohasem hibázik" – indokolta javaslatát Sagnol, aki 2000 és 2009 között állt a Bayern München alkalmazásában.

Oliver Kahn 2008 májusi visszavonulása óta visszatérően gondjai akadnak a bajor klubnak kapusposzton. Michael Rensing nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, Hans-Jörg Butt pedig aki szintén nem tűnik tökéletes megoldásnak hamarosan 36 éves lesz.
    
A Bayern döntéshozói saját szemükkel győződhetnek meg Lloris képességeiről, a müncheniek ugyanis éppen a lyoniakkal csapnak össze a Bajnokok Ligájában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik