Bayern: Jelen pillanatban futni sem tudok - Franck Ribéry

Vágólapra másolva!
2015.04.03. 14:45
Franck Ribéry, a német Bundesligában szereplő Bayern München labdarúgója úgy érzi, a lehető legrosszabbkor sérült meg, és jelen pillanatban futni sem tud.

Ribéry március 11-én, a Sahtar Doneck elleni (7–0) Bajnokok Ligája-mérkőzésen szenvedett bokasérülést. A 31 éves franciának a szezonban különböző sérülések miatt már 11 bajnokit kellett kihagynia, és a BVB elleni összecsapás is felkerül ebbe a sorba.

„A hét eleje katasztrofális volt, semmire sem voltam képes, szerdán legalább már kerékpárra tudtam ülni – mondta Ribéry a goal.com-nak. – Szörnyen rosszkor jött ez a sérülés, pont most kezdtem formába lendülni, így viszont ki kell hagynom három hetet.”

„Az volt a probléma, hogy túl hamar tértem vissza, a Sahtar ellen még nem kellett volna játszanom. Fontos mérkőzések jönnek, jó lenne minél hamarabb visszatérni, hogy segíthessek a csapaton. Kizárt, hogy a Dortmund ellen pályára lépek, jelen pillanatban futni sem tudok.”

Ribéry mellett David Alaba is kihagyja a szombati bajnokit. Az osztrák válogatott játékosra hét hét kihagyás vár térdsérülése miatt.

A Bayernnek 10 pont az előnye a második helyezett Wolfsburg előtt, míg a Dortmund jelenleg tizedik a bajnokságban. A két csapat szombaton 18.30-kor lép pályára Dortmundban.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik