Bayern München: a Hannover ellen kell tovább törni a góltalansági csúcs felé

Vágólapra másolva!
2011.10.21. 21:53
A Bundesliga 10. fordulójában a Bayern München a Hannoverhez látogat. Mindkét gárda szerepelt hétközben az európai kupákban, most a bajnoki pontokért harcolnak.

Manuel Neuer már csak 136 percre áll Timo Hildebrand 885 perces góltalansági rekordjától, és ha vasárnap hibátlanul véd Hannoverben is, akkor megelőzheti a második helyezett Oliver Kahnt, aki 2002–2003-ban 802 percen át „húzta le a rolót", ugyancsak a Bayern színeiben.

„A Hannover ellen nehéz játszani – kezdte a találkozó előtti sajtótájékoztatót a bajorok mestere, Jupp Heynckes. – Ám jó formában vagyunk, és 100 százalékos teljesítményt nyújtunk ellenük. Biztosak vagyunk abban, hogy győzünk. A Napoli ellen egyébként túl sokat hibáztunk hátul, a középpályán sem zártunk rendesen, ezeket gyakoroltuk a hét közben. A Hannover egészen más, mint a Napoli, de hazai pályán játszanak, fizikailag kiválóak és ellenünk mindig jobban megy nekik, mint általában. Szoros mérkőzésre számítok."

Játékosai közöl Arjen Robbenre és Brenóra továbbra sem számíthat, ám a kisebb sérülést összeszedett Daniel van Buyten ma már edzett, és alighanem Hannoverben is pályára lép.

„Folytatni akarjuk jó idei szereplésünket, és meg akarjuk őrizni hazai veretlenségünket – mondta a hetedik helyen álló hannoveriek mestere, Mirko Slomka. – Az egész város várja már a Bayernt. Játékosaim elég frissek lesznek ahhoz, hogy felvegyék velük a harcot."
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik