Bayern: Még három játékosra szükségünk van – Lewandowski

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2019.08.07. 10:04
null
Lewandowski (balra a második) erősítéseket sürget (Fotó: AFP)
Robert Lewandowski szerint Leroy Sané esetleges szerződtetése önmagában nem megoldás a Bayern München szélsőgondjaira, de a csapatot a nyáron elhagyó, vagy a pályafutásukat befejezők pótlása érdekében a középpályás sor is erősítésre szorul.

 

A bajor labdarúgócsapat első számú gólfelelőse már a Bayern amerikai túrája előtt további igazolásokat sürgetett, majd a Dortmunddal szemben 2–0-ra elvesztett Szuperkupa-meccs után is hasonlóan nyilatkozott.

„Azt gondolom, hogy még három játékos kell nekünk” – jelentette ki a 30 éves csatár a Sport Bildnek.

Lewandowski szerint egyedül Leroy Sané szerződtetése, amelyről hetek óta ír a nemzetközi sajtó, nem lenne megoldás.

„Akkor is szükségünk van további szélsőkre, ha Sané jön” – tette hozzá Lewandowski, aki 159 meccsen 128 gólt szerzett a Bayernben, s négyszer volt a Bundesliga gólkirálya.

A lengyel támadó szerint Arjen Robben, Franck Ribéry és a kolumbiai James Rodríguez távozásával ezen a poszton van a legnagyobb hiány.

„De jó lenne egy hatos számú játékos vagy egy támadó középpályás is” – vélekedett.

A Bayern a nyáron két futballistát szerződtetett: a francia Lucas Hernandezt (Atletico Madrid) és Benjamin Pavard-t (Stuttgart), mindketten védők. Az továbbra is nyitott kérdés, hogy sikerül-e megszerezni a német válogatott, 23 éves Sanét a Manchester Citytől.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik