Bayern: Kína, Dubai, Katar vagy az Államok jöhet Ribérynek

Vágólapra másolva!
2017.03.27. 17:20
Frank Ribéry, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Bayern München francia szélsője a Kickernek beszélt a jövőjéről.

„Mindig is azt mondtam, hogy a Bayern lesz az utolsó európai klubom – mondta Ribéry. – Ugyanakkor bármikor előfordulhat, hogy 34-35 évesen az embernek át kell adnia a helyét a fiatalabbaknak. Aztán opcióként ott lesz Kína, Dubai, Katar vagy az Egyesült Államok. Ha még szeretnék futballozni, miért ne mennék máshova?”

A 33 éves futballista 2007-ben a Marseille-t elhagyva érkezett a müncheniekhez, a szerződése 2018-ban jár le az együttesnél.„Mindig is azt mondtam, hogy a Bayern lesz az utolsó európai klubom – mondta Ribéry. – Ugyanakkor bármikor előfordulhat, hogy 34-35 évesen az embernek át kell adnia a helyét a fiatalabbaknak. Aztán opcióként ott lesz Kína, Dubai, Katar vagy az Egyesült Államok. Ha még szeretnék futballozni, miért ne mennék máshova?”

A 33 éves futballista 2007-ben a Marseille-t elhagyva érkezett a müncheniekhez, a szerződése 2018-ban jár le az együttesnél.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik