Bayern: kiderült, mennyire súlyos Coman sérülése

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.08.01. 16:04
null
Fellélegezhetnek a Bayern Münchennél, nem súlyos a Coman sérülése (Fotó: AFP)
A Bayern München a hivatalos oldalán adott tájékoztatást Kingsley Coman sérüléséről. A bajor csapat szurkolói fellélegezhetnek, nincs nagy baj, a francia szélső már a héten ismét edzésbe állhat.

 

Coman az Audi-kupa döntőjében sérült meg szerdán a Tottenham elleni mérkőzésen. A 76. percben csereként állt be, de csak egy percet töltött a pályán, amikor egy versenyfutást követően rosszul lépett. Azonnal jelezte, hogy nagy a baj, rögtön le kellett cserélni.

A vizsgálatok után kiderült, a 23 éves játékosnak erősen megzúzódott a térde, aggodalomra azonban nincs ok, mert már pénteken újra edzésbe állhat.

A Bayern München szombaton a Borussia Dortmund ellen lép pályára a német Szuperkupa-mérkőzésen.

NEMZETKÖZI FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉSEK
AUDI-KUPA, MÜNCHEN

DÖNTŐ
Tottenham Hotspur (angol)–Bayern München (német) 2–2 (1–0) – 11-esekkel 6–5
Tottenham:
Lloris (Gazzaniga, a szünetben) – Walker-Peters (Foyth, a szünetben; Marsh, 80.), Sánchez (Alderweireld, a szünetben), Vertonghen (Tanganga, a szünetben), Rose (H. White, a szünetben) – Winks (Skipp, a szünetben), M. Sissoko (Georgiou, 84.) – Lamela (Eriksen, a szünetben), Alli (Kane, a szünetben), N'koudou (Szon Hung Min, a szünetben) – Lucas. Vezetőedző: Mauricio Pochettino
Bayern:
Neuer (Ulreich, a szünetben) – Kehl (T. Müller, 79.), Süle (Zylla, a szünetben; K. Coman, 76.; Mihaljevic, 77.), Pavard, Davies – Will (J. Boateng, a szünetben), Tolisso (R. Sanches, 61.) – Singh, Johansson (Alaba, 60.), Nollenberger (Thiago Alcantara, 62.) – Arp (Lewandowski, 75.). Vezetőedző: Niko Kovac
Gólszerző:
Lamela (19.), Eriksen (59.), ill. Arp (61.), Davies (82.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik