Bayern: Franck Ribéry mégsem távozik a nyáron?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.02.15. 16:27
null
Franck Ribéry 12 évvel ezelőtt lett a Bayern München játékosa (Fotó: AFP)
Franck Ribéry szerződése a nyáron lejár a Bayern Münchennel, és bár az a valószínűbb forgatókönyv, hogy az akkor már 36 éves szélső távozik vagy befejezi profi pályafutását, a L'Équipe-nek adott legutóbbi interjújában elárulta, maradna még egy idényt a bajoroknál.

 

„Meglátjuk, mit tartogat az előttünk álló néhány hét. A közeljövőben ülök le a vezetőkkel és az ügynökömmel. Szívesen maradnék, ha továbbra is tudok segíteni a klubnak” – fogalmazott Ribéry.

„Az életem egyharmadát Münchenben töltöttem, ami pedig a profi labdarúgást illeti, a karrierem kétharmadát. A Bayern tett azzá, aki ma vagyok. Sosem csalnám meg ezt a klubot, ez egy őszinte szerelem kettőnk között. A futballban egyre ritkább a hűség. Büszke vagyok minderre.”

Ribéry 2007 nyarán érkezett a Bayern Münchenhez. Többek között nyolcszoros német bajnoknak és ötszörös kupagyőztesnek mondhatja magát, 2013-ban pedig megnyerte a Bajnokok Ligáját az együttessel.

Ebben az évadban 24 tétmérkőzésen lépett pályára, fellépésein összesen öt gólt szerzett.

Arjen Robben, a német rekordbajnok másik rutinos szélsője már korábban bejelentette, a szezon végén biztosan távozik a csapattól.

NÉMET BUNDESLIGA
22. FORDULÓ
20.30:
Augsburg–Bayern München (Tv: Sport1)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik