Bayern: Danténak elege van Müllerből és a 7-1-es poénokból

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.06. 18:18
null
Müller itt még együttérzőnek tűnt (Fotó: Action Images)
Dante, a Bayern München brazil labdarúgója hazájában egy televíziós interjú során elárulta, német klubtársai a mai napig rendszeresen ugratják a 2014-es foci-vb elődöntőjében történtek miatt.

 

A későbbi világbajnok Németország 7–1-re lemosta a házigazda brazilokat a finálé előszobájában. Danténak a fájó emlékeket hónapokkal később is gyakran felemlegetik a Bayern München vb-győztes tagjai, közben pedig jót mulatnak. A brazil középhátvéd belefáradt a tréfába.

Dante a brazil Tv Globónak beszélt a bajor edzések „nehézségeiről”. Kérte társait, hogy álljanak le a 7–1-es poénokkal, a németek erre nem igazán hajlandóak.

„Bármivel lehet viccelődni, de ezzel nem. Fel sem tudják fogni, mennyire komoly trauma ez nekünk” – mondta Dante, aki egy németre különösen pipa, Thomas Müllerre.

„Thomas élcelődik legtöbbet. Mondtam is neki, hogy »ne űzz tréfát abból, ami nekem fájdalmat okoz, mert egyszer el fog szakadni a cérna, és akkor robbanok«” – tette hozzá Dante.

A Bayern München Pep Guardiola irányításával szerdán kezdi meg téli felkészülését, várhatóan Dante és Müller is ott lesz 2015 első közös foglalkozásán.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik