Bayern: 99 százalék, hogy operálni kell Javi Martínez térdét

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.08.14. 11:24
Javi Martínez, a Bayern München labdarúgója felkészült a legrosszabb forgatókönyvre, miután a Dortmund ellen 2–0-ra elveszített német Szuperkupa-mérkőzésen térdsérülés miatt le kellett cserélni.

A spanyol játékos, aki védőként és középpályásként is bevethető, Marcel Schmelzerrel ütközött a 29. percben, majd kénytelen volt elhagyni a pályát. A sérülése első ránézésre is súlyosnak tűnt, ezt Matthias Sammer, a bajorok menedzsere is elismerte.Matthias Sammer, a bajorok menedzsere is elismerte.

Később, az orvosokkal való egyeztetés és az első diagnózis után Javi Martínez is megszólalt, bevallása szerint felkészült a legrosszabbra, a több hónapos kihagyásra.

„Beszéltem az orvosokkal, és 99 százalék az esély arra, hogy a keresztszalag és a külső szalagok is elszakadtak a térdemben. Pontosat csak csütörtökön fogok tudni, ha így történt, meg kell operálni. Ez rettenetesen dühítő, de erősebb és jobb játékosként térek majd vissza” – mondta egy Facebook-oldalára feltöltött videoüzenetben a Bayern Münchenhez 2012-ben csatlakozó Javi Martínez, aki érkezése óta 55 mérkőzésen lépett pályára, és hét trófeát nyert a klubbal.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik