Zsóri a saját góljára szavazna; Gyurcsó triplával jött haza

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2019.09.21. 23:18
A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk.

Hétfőn átadják a FIFA idei Puskás-díját – is. A nemzetközi szövetség gálájára Zsóri Dániel már megvette a sötétkék öltönyt, már töri a fejét azon, hogy mit mondana a színpadon, és alig várja, hogy Lionel Messivel vagy Cristiano Ronaldóval találkozzon. A Debrecen volt, a Fehérvár jelenlegi csatárával Pietsch Tibor beszélgetett.
Hétfőn átadják a FIFA idei Puskás-díját – is.
A nemzetközi szövetség gálájára Zsóri Dániel már megvette a sötétkék öltönyt, már töri a fejét azon, hogy mit mondana a színpadon, és alig várja, hogy Lionel Messivel vagy Cristiano Ronaldóval találkozzon. A Debrecen volt, a Fehérvár jelenlegi csatárával Pietsch Tibor beszélgetett.

Ezen a hétvégén a labdarúgó Magyar Kupa küzdelmeiben lépett, illetve lép pályára több mint 120 csapat. A kilenc NB I-est pályára szólító kupaszombatról minden, amit tudni érdemes – három oldalon. Benne Babják Bence interjúja a Puskás Akadémiába hazatérő Gyurcsó Ádámmal, aki nem foglalkozik a kritikákkal, viszont egy félidő alatt hármat vágott a Bonyhádnak.

Liu Shaoang törött keze már beforrt, és az előttünk álló idényben az olimpiai és az Európa-bajnoki arany után megcélozza a világbajnokit is. Pjongcsang egyik magyar hőse Kovács Erikának az újrakezdéssel kapcsolatos kétségeiről, a Krueger John-Henryvel megerősödő váltóról és az egyre nagyobb hazai rivalizálásról is beszélt.

Az utolérhetetlen John McEnroe-val Klein Ron készített Genfben interjút. A kontinensek közötti tenisz Laver-kupán az Európán kívüliek válogatottját vezető amerikai sztár arról is mesélt, hogy csak a pályán gyűlölte Björn Borgot.

És ha vasárnap, akkor ezúttal is Junior melléklet 4 oldalon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik