Zenit: Spalletti igazi nagyágyúkat akar a keretébe, különben lemond

Vágólapra másolva!
2011.12.09. 14:29
Címkék
Luciano Spalletti, a Bajnokok Ligája csoportkörében a Portót megelőzve a nyolcaddöntőbe jutó orosz Zenit olasz vezetőedzője szerint eljött az idő arra, hogy a szentpétervári klub igazán erős játékosokkal erősítse meg a keretét, ellenkező esetben távozik. A csapatba eddig is csak nagyon ritkán beférő Huszti Szabolcs számára ez nem jó hír, bár a magyar középpályás januárban úgyis klubot váltana.

„Ahhoz, hogy a fejlődésünk töretlen maradjon, még inkább meg kell erősítenünk a keretünket, és ezúttal már csúcsminőségű játékosokat kell szerződtetnünk. Legalább kettőt. Folytatnunk kell az erősítést, mert ha továbbra is egy helyben toporgunk, le kell mondanom – fogalmazott Spalletti. – Nagyon szeretek Szentpéterváron dolgozni, és most vagyunk olyan helyzetben, hogy januárban magunkhoz csábítsunk néhány nagyágyút."

Az orosz bajnokság rájátszása előtt a Premjer-liga élén álló Zenitben Huszti Szabolcs szeptember óta nagyon ritkán játszott (két bajnokin és egy BL-meccsen kapott lehetőséget az elmúlt tíz hétben), s a jelek szerint nem számol vele az olasz szakember. Filipovics Vladan, Huszti menedzsere az NSO-nak már elmondta, a januári átigazolási időszakban a középpályás másik klubba szerződhet.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik