Willi Orbán két álma; Lanzafame megszenvedte – kedd

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.04.22. 23:03
A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk:

Willi Orbán két nagy álma az előtte álló hónapokra a BL-részvétel és a 2020-as Eb-szereplés. Babják Bencének az RB Leipzig magyar válogatott hátvédje a példás életvitelről, a Német Kupáról, Gulácsiról és Szalairól, illetve a profi labdarúgók kiváltságos helyzetéről is beszélt.
Willi Orbán két nagy álma az el
őtte álló hónapokra a BL-részvétel és a 2020-as Eb-szereplés. Babják Bencének az RB Leipzig magyar válogatott hátvédje a példás életvitelről, a Német Kupáról, Gulácsiról és Szalairól, illetve a profi labdarúgók kiváltságos helyzetéről is beszélt.

Davide Lanzafame megszenvedte, hogy kikerült a Fradi első keretéből, de mentálisan sikerült összeszednie magát. A Mol Vidi elleni aranyrangadót két góljával végképp eldöntő csatár azt is elmondta, hogy miért rohant ki a családjához szabadrúgásgólja után, no meg hogy gyakorlatilag a Ferencváros megnyerte a bajnokságot.

Lőw Zsolt francia bajnok lett a PSG-vel. A párizsiak magyar másodedzője ezúttal nem a korai BL-búcsúról, hanem az esztendő nagy pozitívumairól, a csapatra nehezedő teherről és a tulajdonos kemény elvárásairól beszélgetett Pietsch Tiborral.

Robin Haase, a budapesti tenisz ATP-torna holland sztárja Győri Ferencnek adott exkluzív interjút. A legmagasabban rangsorolt holland játékos a Rafael Nadallal vívott wimbledoni ötszettes és a legjobbakra nem igazán jellemző párosjáték mellett azt is elmesélte, miért teniszezik jobb kézzel, ha egyszer ballal ír.

És ha kedd, akkor ezúttal Csupasport-melléklet 4 oldalon – a Gerecse 50-nel és a lavina elleni védekezéssel.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik