Wales: távozására készül az Eb-szereplés sikerkapitánya

Vágólapra másolva!
2017.11.01. 20:42
Minden jel arra mutat, hogy Chris Coleman a novemberi két felkészülési mérkőzésen irányítja utolsó alkalommal Wales válogatottját. A tavalyi Európa-bajnokságon a walesieket az elődöntőbe vezető 47 éves szakember a jövő évi világbajnokságra nem tudta kivezetni a válogatottat, ezért már korábban is a távozáson gondolkodott, ám akkor úgy tűnt, játékosai meggyőzték a maradásról.

„Fogalmam sincs, hogy ez a két mérkőzés jelenti-e a hattyúdalt számomra. Elméletileg lehet, mert márciusig biztos nem lépünk újra pályára, szóval, ha váltani kell, akkor most kell. Eredetileg egyébként arra készültem, hogy most jelentem be azt a keretet, amellyel a világbajnoki pótselejtezőknek nekivágunk, ehelyett Franciaország és Panama ellen készülünk tét nélküli mérkőzésekre. Nem tudom, mi lesz a folytatás, biztos vagyok benne, hogy még két-három alkalommal le kell ülnöm a szövetséggel tárgyalni, mire ilyen vagy olyan eredménnyel, de egymás kezébe csapunk” – jelentette ki Coleman.„Fogalmam sincs, hogy ez a két mérkőzés jelenti-e a hattyúdalt számomra. Elméletileg lehet, mert márciusig biztos nem lépünk újra pályára, szóval, ha váltani kell, akkor most kell. Eredetileg egyébként arra készültem, hogy most jelentem be azt a keretet, amellyel a világbajnoki pótselejtezőknek nekivágunk, ehelyett Franciaország és Panama ellen készülünk tét nélküli mérkőzésekre. Nem tudom, mi lesz a folytatás, biztos vagyok benne, hogy még két-három alkalommal le kell ülnöm a szövetséggel tárgyalni, mire ilyen vagy olyan eredménnyel, de egymás kezébe csapunk” – jelentette ki Coleman.

A franciák és panamaiak elleni találkozóra a walesi keretbe meghívót kapott Gareth Bale is, aki sérülése miatt szeptember óta nem lépett pályára a Real Madridban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik