Videó: világrekord fejes és fura gólöröm - napi top videók

Vágólapra másolva!
2011.10.31. 23:33
Címkék
Összeállításunkban kiválogattuk a hétfőn közreadott videóink közül az öt legjobbat. Nézze meg, hogyan született a világ legtávolabbról fejelt gólja, miként vélekedik kiváló sportlövőn, Sidi Péter a londoni esélyekről és azt az iráni futballistát, aki kényes helyen fogta meg csapattársát az ünneplés közben!

Érdekesen ünnepelte csapata gólját Mohammed Nosrati, az iráni labdarúgó-bajnokságban szereplő Persepolis játékosa. Miután a Damas Gilan elleni bajnoki 84. percében megszületett a későbbi győztes találat, a labdarúgók egymásra ugrálva örültek, ám Nosrati érthetetlen módon megfogta csapattársa, Sheis Rezaei fenekét. Bár a két játékos a meccs után elmondta, nem állt szándékukban semmi rosszat tenni, komoly büntetésre számíthatnak. Ugyanis pechjükre az iráni állami televízió élőben közvetítette a találkozót.

A FURCSA GÓLÖRÖM

Kiváló sportlövőnk, Sidi Péter vezeti a világranglistát, neves szaklapok tartják a londoni olimpia esélyesének, és ő is érmet vár magától a jövő nyári játékokon. A felkészülést azonban nem végezheti itthon megfelelő körülmények hiányában. Az NSO Tv interjújában őszintén mesél küzdelmeiről, várakozásairól – egy évvel az olimpia előtt.

SIDI KÜLFÖLDÖN KÉSZÜL LONDONRA

Az izraeli labdarúgó-bajnokság 10. fordulójában a Maccabi Haifa könnyed, 4–1-es győzelmet aratott a Maccabi Petah Tikva otthonában. Az Európa-ligában is szereplő vendégek második találata hatalmas kapushiba után született: egy előrevágott labdát Liran Straubernek csak a tizenhatoson belülre kellett volna terelnie, ám inkább arra várt, hogy az kimenjen. Azonban Vijam Amasa – aki az első gólt is szerezte – letámadta, elvette tőle a labdát, és az üres kapuba lőtte.

STRAUBER ÓRIÁSI HIBÁJA 0:50-TŐL

Új világrekord született Japánban. A másodosztályban megrendezett Jokohama–Okajama találkozón (0–1) a vendégek játékosa, Ryujiro Ueda a saját térfeléről, egészen pontosan 58 méterről fejelt gólt.

FEJES GÓL 58 MÉTERRŐL – VILÁGREKORD!

Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) 2011–2012-es szezonja lockout miatt valószínűleg elmarad, így sok játékos Európába igazol, hogy játékban maradhasson, Amar'e Stoudemire azonban nem. A New York Knicks játékosa munkát váltott és a Foot Locker nevű amerikai sportruházati cégnél fog dolgozni.

STOUDEMIRE ÚJ MUNKÁJA

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik