HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.06.10 10:30 Frissítve: 2018.06.10 10:31

Videó: Rosickyt elbúcsúztatták, a kisfia „remek” gólt lőtt

Tomás Rosicky, a Sparta Praha, a Borussia Dortmund és az Arsenal korábbi futballistája tavaly decemberben jelentette be, hogy felhagy a profi labdarúgással. A cseh középpályás búcsúmérkőzését – amelyen még az ötéves kisfia is betalált – szombaton rendezték meg szülővárosában, Prágában.

HIRDETÉS

 

A „kis Mozart” becenevet viselő középpályás búcsúmeccsén egy cseh csapat és egy „világválogatott” lépett pályára, utóbbiba Rosicky korábbi klubtársai és barátai kaptak helyet, így többek között Mathieu Flamini, Cesc Fabregas, Alekszandr Hleb és Jens Lehmann is pályára lépett.

Arsenal FC on Twitter

A very special day for a very special playerA mérkőzést végül a cseh együttes nyerte meg 5–2-re, az utolsó gól pedig igazán különlegesre sikeredett: Rosicky ötéves kisfia – akit szintén Tomásnak hívnak – édesapja és az ellenfél védelmének segítségével jutott el a kapuig, majd Lehmann-nak egy kötényt kiosztva a hálóba talált.

Rosicky fiának gólja

Tomás Rosicky pályafutásáról ide kattintva olvashatnak bővebben!

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.11.19 10:56:06

Minden más foci MAROSI GERGELY

Két országban emlékeztek a 83 évesen elhunyt Aldyr Garcia Schlee – a brazil „kanári” szerelés megálmodója – munkásságára.

HIRDETÉS
HIRDETÉS