Videó: peches ütközés, Muslera kettős lábtörést szenvedett

T. D.T. D.
Vágólapra másolva!
2020.06.16. 11:33
null
Muslera egyből érezte: baj van (Fotó: AFP)
Súlyos sérülést szenvedett a Galatasaray hétvégi mérkőzésén Fernando Muslera. A Rizespor ellen 2–0-ra elveszített találkozó első félidejében az uruguayi kapus olyan szerencsétlenül ütközött az ellenfél játékosával, hogy a sípcsontja és a szárkapocscsontja is eltört.

A 34 éves kapust a 24. percben lecserélték, később megműtötték, az első hírek alapján körülbelül hat hónapot kell kihagynia.

Abdurrahim Albajrak, az egyesület alelnöke egy Twitter-bejegyezésben elmondta, Muslera szerződése ugyan jövő nyáron lejár, de ezt most további két évvel meghosszabbítják, és addig is megkapja majd a teljes fizetését. „Ő a mi gyermekünk” – fűzte hozzá a sportvezető a 116-szoros válogatott kapusról, aki 2011 óta erősíti a csapatot, amellyel öt bajnoki címet nyert.

Ráadásul a török csapat másik játékosa, Florin Andone is megsérült, őt a 72. percben kellett lecserélni. Neki a jobb térdével van gond, megkezdték a kezelését.

A török bajnokság 4. helyén álló Galatának ez volt az első tétmeccse március óta – a vesztes mérkőzésen még emberhátrányba is került, tehát nem mondhatjuk, hogy jól sikerült volna az újraindítás.

null

null

null

null




Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik