nemzetisport.hu 2019.04.17 19:58 Frissítve: 2019.04.17 20:11

Videó: öleléssel nyugtatta meg a rátámadó kapust a francia csatár

Bafétimbi Gomis, a szaúdi al-Hilal labdarúgócsapatának csatára nem akármilyen módon nyugtatta meg a pályán szinte rátámadó ellenfelét: a 12-szeres francia válogatott futballista egyszerűen megölelte az ellenfél kapusát.

 

Az arab klubok számára kiírt Bajnokok Kupája elődöntőjében az al-Hilal tizenegyesekkel ejtette ki a hozzá hasonlóan a szaúdi bajnokságban szereplő al-Ahlit.

A beszámolók szerint a rendkívül kiélezett mérkőzésen Bafétimbi Gomis szabálytalankodott a labdát a tizenhatoson kívül megjátszó Mohammed al-Ovaisszal szemben, az al-Ahli kapusa pedig emiatt neki is rontott.

Ekkor azonban a francia csatár egy váratlan húzással leszerelte a kapus „támadását”: egyszerűen megölelte a szaúdi válogatott al-Ovaiszt, aki a felvételek alapján nem is nagyon tudott mit kezdeni a történtekkel.

Flavio Kavalo on Twitter

Gesto ''paz e amor'' de Bafétimbi Gomis com o goleiro Mohammed Al Owais que arrancou aplausos em Al Ahli - Al Hilal. https://t.co/hEbZ5f1Etg2020.02.23 23:32:07

Minden más foci MALONYAI PÉTER

ALAPVONAL. „Ahhoz, hogy valaki jó zsoké legyen, nem kell előtte lónak lennie.” „A fogorvosom a legjobb a szakmában, pedig sosem volt erősebb fogfájása.” „Nincs jó edző meg rossz edző, csak szerencsés meg szerencsétlen.”