Videó: Nagyon híres játékos vagyok, de ti vagytok az igazi hősök – CR

Vágólapra másolva!
2016.12.25. 16:23
null
Nem a legszebb gyerekkor jutott nekik (Fotó: AFP)
Cristiano Ronaldótól nem áll távol az adakozás, amit újra bebizonyított. A Real Madrid sztárfutballistája egy videóban üzent a szíriai háborúban szenvedő gyerekeknek, akiknek egyúttal ruhát, ételt és gyógyszereket adományozott.


„Helló, ez a szíriai gyerekeknek készült. Tudjuk, hogy rengeteget szenvedtek. Én egy nagyon híres játékos vagyok, de ti vagytok az igazi hősök. Ne veszítsétek el a reményt. A világ veletek van. Gondoskodunk rólatok. Veletek vagyok!” – üzent Ronaldo a szíriai háborúban szenvedőknek.



A portugál klasszis nemcsak szavakkal igyekszik javítani a harcok borzalmainak kitett gyermekek helyzetén, hanem különböző adományokkal is. Ételt, ruhát és gyógyszereket küld a rászorulóknak.

„Cristiano Ronaldo nagylelkű adománya segít nekünk támogatni Aleppo és egész Szíria gyermekeit, akik olyan dolgoktól szenvednek, amelyeket egy gyereknek sem lenne szabad átélnie. Nagyon hálásak vagyunk neki az életeket megváltoztató adományaiért. Ronaldo nemcsak a sportvilág egyik legnagyobb ikonja, hanem egyben fénysugár is kisfiúk és kislányok milliói számára a világon. Márpedig Szíria gyermekeinek a reményre most nagyobb szükségük van, mint valaha” – mondott köszönetet Ronaldónak Nick Finney, a Save the Children alapítvány igazgatója.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik