HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.11.07 13:15 Frissítve: 2018.11.07 13:31

Videó: meztelen sztriptíztáncos zavarta meg a focimeccset

Nem akármilyen sztorinak lehettek szemtanúi a hétvégén a Rijnsburgse Boys–AFC holland harmadosztályú labdarúgó-mérkőzésre kilátogató nézők. Aligha gondolták volna a találkozó előtt, hogy egy meztelen nő fog befutni a pályára...

 


Amikor valakinek a kedvenc csapata éppen a bajnokságot vezető együttes ellen játszik, nem is kérdés, milyen sokat számít a „12. ember” támogatása. Nem beszélve arról, ha az éppen egy meztelen sztriptíztáncos hölgy... 

A Rijnsburgse Boys a hetedik helyen áll a bajnokságban, hétvégén hazai pályán fogadta a listavezető AFC-t. A hazai szurkolók sokat morfondíroztak azon, hogyan hozzák zavarba az ellenfél játékosait, végül úgy döntöttek, fizetnek egy profi sztriptíztáncosnak, hogy meztelenül befusson a pályára.

A hölgy a meccs után még nyilatkozott is egy helyi lapnak: „A befutásom után már a következő feladatomra koncentrálok. Gyakran vállalok sztriptízshow-kat, ez pedig egy különleges alkalom volt. Nem is kérdés, hogy újra vállalnám-e!” – fogalmazott a nő.

Lényeg a lényeg, a szurkolók terve nem jött be, hiába a kis közjáték, az AFC 6–2-re nyert, és továbbra is vezeti a ligát.

 

2019.01.14 09:37:11

Minden más foci BABJÁK BENCE

Lőw Zsolt szerint a PSG csillaga hosszú időre kisajátíthatja az Aranylabdát.