HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2017.11.17 19:17 Frissítve: 2017.11.17 19:51

Videó: megható ünneplés – bent maradt a Chapecoense

Magyar idő szerint csütörtök hajnalban a Chapecoense labdarúgócsapata hazai pályán 2–1-re legyőzte a Vitóriát, így három fordulóval a zárás előtt biztosította a bennmaradását a brazil élvonalban – közel egy évvel az együttest érő tragikus repülőgép-baleset után ezúttal az örömkönnyek kerültek előtérbe az öltözőben.

HIRDETÉS
Egy évvel a szerencsétlenség után a bennmaradást ünnepelhették a csapat játékosai

 

Mint ismert, a Copa Sudamericana döntőjére tartó Chapecoensét szállító repülőgép tavaly novemberben Kolumbiában lezuhant, és a szerencsétlenséget csupán három játékos élte túl – az együttest teljesen újjá kellett építeni. 

A csapat a szezon közben többször is gödörbe került, kétszer edzőt is váltott, ennek ellenére három fordulóval a bajnokság zárása előtt, a Vitória elleni győzelemnek köszönhetően biztosította az élvonalbeli tagságát a következő idényre, sőt, mindössze négy pontra van a már Libertadores-kupa-indulást érő hatodik helytől.


Chapecoense on Twitter

E A COMEMORAÇÃO NÃO PODIA SER DIFERENTE!! Chapecoense garantida no Brasileirão Série A 2018!! VAAAAAMOS, VAMOS CHAPEEEE!! #VamosChape #Brasileirao2017 https://t.co/zVvFUnrThk


Chapecoense on Twitter

UUUUHHH É SÉRIE A!!! Chapecoense garantida no Brasileirão Série A 2018!! VAAAAAMOS, VAMOS CHAPEEEE!! #VamosChape #Brasileirao2017


A szurkolóknak szintén jó hír, hogy a szerencsétlenséget túlélő, ám a jobb lábát elveszítő Jakson Follmann visszatért a pályára, s labdával tréningezett.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.09.17 23:25:11

Minden más foci CSILLAG PÉTER

ALAPVONAL. Az ellenfél tizenegyesénél kapusukat félreállították, hogy a vetélytárs rúgója akadálytalanul vethesse ki rájuk megérdemelt büntetésüket, a kapott gólt.

HIRDETÉS
HIRDETÉS