nemzetisport.hu 2019.04.15 14:54

Videó: beszakította a tetőt, hogy ráugorhasson a futballistára

Cosmin Moti büntetőjét követően elszabadultak az indulatok a lelátón, miután a Ludogorec megszerezte második gólját a Levszki Szófia elleni mérkőzésen a bolgár élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 29. fordulójában.

 

A 80. percben büntetőhöz jutott a vendég Ludogorec, amelyet a román válogatott belső védő, Cosmin Moti értékesített. Gólját a hazai tábor előtt ünnepelte meg, amely ahhoz vezetett, hogy több Levszki-szurkoló is megpróbált berohanni a pályára. Először a rendezőknek, majd a rendőröknek is közbe kellett avatkozniuk annak érdekében, hogy megállítsák a felbőszült drukkereket.

Moti gólját követően megkapta második sárga lapját túlzott gólöröm miatt. Kiállítása után a rohamrendőrségnek kellett az öltözőbe kísérnie, megvédve ezzel a Levszki-szurkolóktól.

Egy hazai drukker viszont azzal próbált túljárni a rendőrök eszén, hogy a játékoskijáróra felállt, majd azon kezdett el ugrálni, hátha a gólszerző közelébe jut és bosszút állhat rajta. Addig ugrált rajta, míg végül az valóban beszakadt, így viszont egyenesen a rendőrök markába hullott, akik már készenlétben voltak.A mérkőzés ezek után még percekig állt, végül azonban a Ludogorec 2–0-ra nyerte a bolgár rájátszás rangadóját, így továbbra is 3 ponttal vezeti a tabellát a második CSZKA Szófia előtt.

2019.04.17 12:48:14

Minden más foci nemzetisport.hu

Hallott már az 500 fős svéd Ytterhogdal településről? A negyedosztályban készül valami.

2019.04.15 17:09:36

Minden más foci nemzetisport.hu

A Porto elengedte 15 évesen, a Benficának viszont őrült hasznot hajthat a 19 éves csatár.

2019.04.12 13:57:48

Minden más foci BACSKAI JÁNOS

MAJDNEM-TRANSZFEREK. Andrea Pirlo gondolhatott egy számra, és nem lett a Real Madridé, eközben Ferenczi és Bárányos...

2019.04.12 23:46:49

Minden más foci PÓR KÁROLY

ALAPVONAL. Az U12-es korosztálytól kezdődően minden, szigetországi futballklubban nevelkedő gyerekről van kimutatásuk a fizikai paraméterekről, biológiai érettségről, növekedési státusról, annak alakulásáról, illetve a fizikai teljesítőképességről, úgymint erő, gyorsaság, állóképesség.