nemzetisport.hu 2019.04.15 14:54

Videó: beszakította a tetőt, hogy ráugorhasson a futballistára

Cosmin Moti büntetőjét követően elszabadultak az indulatok a lelátón, miután a Ludogorec megszerezte második gólját a Levszki Szófia elleni mérkőzésen a bolgár élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 29. fordulójában.

 

A 80. percben büntetőhöz jutott a vendég Ludogorec, amelyet a román válogatott belső védő, Cosmin Moti értékesített. Gólját a hazai tábor előtt ünnepelte meg, amely ahhoz vezetett, hogy több Levszki-szurkoló is megpróbált berohanni a pályára. Először a rendezőknek, majd a rendőröknek is közbe kellett avatkozniuk annak érdekében, hogy megállítsák a felbőszült drukkereket.

Moti gólját követően megkapta második sárga lapját túlzott gólöröm miatt. Kiállítása után a rohamrendőrségnek kellett az öltözőbe kísérnie, megvédve ezzel a Levszki-szurkolóktól.

Egy hazai drukker viszont azzal próbált túljárni a rendőrök eszén, hogy a játékoskijáróra felállt, majd azon kezdett el ugrálni, hátha a gólszerző közelébe jut és bosszút állhat rajta. Addig ugrált rajta, míg végül az valóban beszakadt, így viszont egyenesen a rendőrök markába hullott, akik már készenlétben voltak.A mérkőzés ezek után még percekig állt, végül azonban a Ludogorec 2–0-ra nyerte a bolgár rájátszás rangadóját, így továbbra is 3 ponttal vezeti a tabellát a második CSZKA Szófia előtt.

2020.02.09 23:52:13

Minden más foci BACSKAI JÁNOS

A Juventus meg sem szerezte Möllert, már eladta, Clough a csizmája miatt nem kért a karmesterből.

2020.02.13 19:41:22

Minden más foci CSINTA SAMU

ALAPVONAL. Sokan azzal is riogatnak, hogy rövidesen kipukkan a hagyományos tv-közvetítések lufija, bár a kását azért sem eszik annyira forrón, mert ez nem pusztán elhatározás kérdése. A váltás jelentős infrastrukturális beruházásokat igényelne.

2020.02.12 20:28:22

Minden más foci THURY GÁBOR

ALAPVONAL. Megette a fene, ha egy-egy labdarúgó vagy edző szeme előtt a pénz, nem pedig a dicsőség lebeg.

2020.02.10 21:37:07

Minden más foci VINCZE ANDRÁS

ALAPVONAL. Jobban örülnék, ha lenne több bátorság kiállni a nemzeti futball ügye mellett, s ha a változások, gyarapodások mértékét nemcsak eurómilliókban, hanem a pályákon felbukkanó aranylábakban határoznák meg.

2020.02.09 21:41:13

Minden más foci SOMOGYI ZSOLT

NS-VÉLEMÉNY. Maradjanak a kispadon, amennyiben erre lehetőségük van.