Videó: amikor Diogo gólöröm közben elveszítette egy testrészét

Vágólapra másolva!
2020.07.03. 18:24
null
Paulo Diogo, már a peches gólöröm után (Fotó: <a href="https://www.servettiens.ch/lincroyable-mesaventure-du-servettien-paulo-diogo/">servettiens.ch</a>)
Éledezik a sportvilág a koronavírus-járvány után, de rendületlenül folytatjuk a videós múltidéző sorozatunkat. Ezúttal 2004-ig lépünk vissza az időben, amikor Paulo Diogo előadta minden idők legborzasztóbb gólörömét.

Szóba került e sorozatban a minap pár furcsa sérülés, ezekről korábban többrészes sorozatot írtunk, most a legrosszabb gólörömöt énekeljük meg. Volt, akinek a térde, akadt, akinek a válla bánta az ünneplést, a marokkói Jusszef Csippónak csapattársai oltották ki kis híján szeme világát gólöröm címén. A legrosszabbul kétségkívül Paulo Diogo járt. A Servette portugál légiósa, aki nem sokkal előtte pályára lépett az UEFA-kupában az Újpest ellen is, örömében kiugrott a szurkolókhoz egy csapattársa (!) Schaffhausennek lőtt gólja után. Hamar megtanulta, hogy mivel jár egy jegygyűrű találkozása a szakértelem nélkül felrakott kerítéssel...

Külön megalázásként még egy sárga lapot is kapott túlzott gólörömért!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik